Loading...
Huifkar 2017-08-28T09:43:31+00:00

Wilt u een dagje op stap met vrienden in de omgeving van Oisterwijk, Moergestel, Udenhout en Berkel-Enschot? Maak dan gebruik van veilig vervoer en kruip zelf niet achter het stuur. Maak het vooral gezellig en laat het vervoer van en naar uw locatie over aan ’t Stokske. Met onze moderne huifkar rijden wij u veilig van A naar B.

U huurt de huifkar inclusief tractor en chauffeur, dus u kunt onbezorgd genieten van uw dagje of avondje uit. Feesterij ’t Stokske verzorgt 7 dagen in de week ingeplande routes en daarnaast kunt u hem onder andere huren voor:

  • vrijgezellenfeesten
  • bedrijfsuitjes
  • familiedagjes
  • boerenovertrekken

De huifkar kan groepen vervoeren van 10 tot 35 personen. De entree is een fijne lage instap en alle banken zijn gestoffeerd en zitten daardoor lekker zacht. Het gangpad is voorzien van tafels met gaten waarin een glas of fles veilig op zijn plek blijft. Ook is de huifkar voorzien van verschillende soorten muziek met CD/USB-speler en telefoonaansluiting.

Kortom: een moderne huifkar met vele mogelijkheden! Het huren kost: € 250,-  voor de eerste drie uur onderweg (het stilstaan van de huifkar wordt hier ook onder gerekend). Elk extra uur tot einde van de dag bedraagt €60,-

Huifkar van
Huifkar van

Wilt u de huifkar van 't Stokske huren of meer informatie?

Neem dan contact op
Neem dan contact op