Project Description

Wat zijn lipdubs en filmworkshops?

Straal als een echte Hollywoodster tijdens een filmworkshop. Uw eigen lipdub, speelfilm of videoclip; uw stermoment! Het ideale dagje uit voor uw bedrijfsuitje, familiedagje of vrijgezellenfeest.

Lipdub workshop
Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin u met een groep uw favoriete nummer nasynchroniseert. Samen bepalen we de route van de lipdub en bedenken we een leuk script. Vervolgens repeteren we het geheel en gaan we opnemen! Middels allerlei attributen zoals pruiken, brillen, maskers en nog veel meer, is het plaatje compleet. En…..Actie!

Speelfilm workshop
Jullie gaan samen aan de slag met het schrijven van een eigen script. Vervolgens kiezen jullie attributen uit die nodig zijn voor het maken van de film (kleding, pruiken, maskers enz.). Uiteindelijk zullen jullie als acteurs en actrices stralen in jullie eigen kort film, opgenomen door onze professionele cameramensen! Achteraf monteren wij de beelden tot een spetterende korte film die jullie krijgen toegestuurd. De workshop is voor jong en oud en biedt een ochtend of middag vol creativiteit en gezelligheid!

Videoclip workshop
Kruip voor een dag in de huid van uw favoriete artiest! Maak een videoclip met een door jullie uitgekozen nummer. Na de opnames monteren wij de beelden tot een spetterende clip die jullie krijgen toegestuurd. Een videoclip maken is erg leuk voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje!

Details

 • Duur:
  2,5 uur
 • Aantal personen:
  minimaal 10

 • Prijzen (incl. BTW):
  lipdub: € 35,- p.p.
  speelfilm / videoclip: € 37,50 p.p.
 • Groepen vanaf 20 personen gelieve contact opnemen.

 • Te boeken in combinatie met de Kip van ‘t Stokske.

Video

Wilt u meer informatie over de lipdubs en filmworkshops?

Neem dan contact op

Neem dan contact op