Segway Clinic 2017-12-15T13:12:05+00:00

Project Description

Loading...

Wat is een Segway Clinic?

Rijden op een Segway staat garant voor actie en plezier tijdens uw groepsuitje! Uw lichaamshouding bepaalt de snelheid en richting van de Segway, dus bereidt u voor op een unieke ervaring!

Een Super Segway Clinic bestaat uit verschillende onderdelen. Eerst krijgt u uitleg over de werking en geven we tips en advies. Vervolgens helpen we u met opstappen en kunt u wennen aan de Segway door ons parcours af te leggen. Dit parcours bestaat uit een aantal hindernissen zoals een slalom, hellingen en ongelijke delen.

Als iedereen het parcours een aantal keer heeft gereden wordt het tijd voor het echte werk! Er wordt een individuele tijdrit gereden op één segway waarvan u de tijd van de ander opneemt en vice versa. Deze tijdrit bestaat uit hetzelfde parcours als waar u op geoefend heeft.

Is dit alles? Nee, natuurlijk niet! De clinic wordt nog intensiever, want jullie gaan de strijd met elkaar aan met een estafette. Wat dit precies inhoudt houden we nog even geheim, maar u zult in ieder geval nattigheid voelen….

Uiteindelijk leggen we alle tijden van de Segway-wedstrijden naast elkaar en de chauffeur met de snelste tijd wint een leuke prijs! Hij of zij mag zich dan de Segway Koning(in) noemen!

Details

  • Prijzen (incl. BTW):
    € 20,- p.p. (vanaf 10 personen)

  • Groepen vanaf 20 personen gelieve contact opnemen.

Video

Foto’s

Wilt u meer informatie over de Segway Clinic?

Neem dan contact op

Neem dan contact op